Name
Coffee Breaker 1 set
Afbeelding
Artikelnummer
59981set
Korte omschrijving
Effectief middel voor het verwijderen van koffie, thee en rode wijn vlekken.
Omschrijving
Coffee Breaker is een tweedelig systeem dat, indien gemengd en gebruikt volgens de aanwijzingen, lastige koffievlekken verwijderd. Coffee Breaker is zacht voor tapijt, maar hard voor vlekken en verwijdert niet alleen koffie maar ook cola, wijn, vruchtensap, thee en andere hardnekkige vlekken. De droge kristallen van Coffee Breaker bevatten geen zware metalen, koolwaterstofoplosmiddelen of andere toxische materialen. De zeer krachtige formule is ontworpen voor professioneel gebruik. Coffee Breaker droogt snel en er komt geen stofzuiger aan te pas. Het is niet brandbaar, niet geheel reukloos en laat opgedroogd geen poederrestanten achter. Coffee Breaker werkt op alle gangbare soorten tapijt.

De reinigingsmethodieken van MDS zijn stap voor stap zodanig opgebouwd dat ieder soort vloer en meubel afwerking op vakkundige wijze gereinigd kan worden.

Een belangrijk gegeven in de keuze en toepasing van de juiste reinigingstechniek zijn, naast de ervaring, kennis en kunde, de voorschriften van de fabrikanten.

MDS erkend deze voorschriften en zal deze altijd combineren met haar eigen ervaringen bij het realiseren van onderhouds- en reinigingsvraagstukken.
Verpakking
Verpakking bevat 1 set deel 1 en 2 + de tekst van 1e Coffee Breaker.
Prijs
36,75