Meubelreiniging

Bij meubelreinigen maken we gebruik van het beste systeem beschikbaar voor meubelreiniging. Deze wordt gekenmerkt door extreem korte droogtijden en absoluut minimale milieu belasting.

De CFR-extraktie methode is een uiterst effectief dieptereinigingssysteem welke, door haar unieke vloeistof controle systeem in combinatie met het revolutionaire recycling systeem, ons instaat stelt alle soorten meubelstoffen te reinigen zonder dat de kwetsbare vulling nat wordt. De volledige controle over de vloeistofstroom door de meubelstof zorgt ervoor dat we de stof intensief kunnen reinigen zonder dat de vulling in aanraking komt met water.

Naast vuil is een stoel of bank de voedingsbodem voor micro-organisme, zoals: virussen, bacterien en huisstofmijten. De CFR systemen beschikken over een unieke Ozon desinfectie generator. Hierdoor zijn wij instaat alle microorganisme, zonder gebruik van chemicalien, te verwijderen. Ozon reinigt 2500 maal effectiever dan chloor terwijl het alleen zuurstof als residu achterlaat. Dit betekent een enorme ontlasting van het milieu.

Deze systemen hebben een bewezen positief effect op uw binnenmilieu !!